Back to All Events

Biodlingen i Slottsträdgården visas för medlemmarna - Datum meddelas

  • Plantskolan Malmöhusvägen Malmö, Skåne County, 21118 Sweden (map)

I plantskolan i Slottsträdgården finns det några bikupor. Dessa bisamhällen sköts av biodlarna Daniel, Ellinor och John. Vid ett par tillfällen under året får vi vara med för att lära oss mer om bin, deras samhällen och för att se hur människan kommer in i bilden som biodlare. Deltagarna får av föreningen låna den skyddsutrustning som behövs. OBS! Du deltar på eget ansvar. Vid regn i luften utförs aldrig biodlingsuppgifter - alla bin samlas då i kupan och blir i sådana fall alltför stingsliga och bör då inte störas i sina kupor. Därav sättet du anmäler dig på.

  • När: En afton i augusti, kl 18-19
  • Var: Samling i plantskolan
  • Pris: 20 kr, endast medlemmar
  • Anmälan mm: Anmälningstid mars-augusti. Max 8 pers/tillfälle. Skicka intresseanmälan till anmalan@slottstradgarden.se med namn och telefonnummer. De 8 först anmälda erbjuds att komma på visningen. Exakt datum meddelas dessa åtta personer ca en vecka före aktuellt visningstillfälle. Barn över 8 år är välkomna i vuxens sällskap.