Back to All Events

Besök hos Åke Truedsson i Håslöv

  • Åke Truedsson Forshällavägen 66 Håslöv Sweden (map)

Åke Truedsson är en välkänd svensk trädgårdsprofil, i synnerhet då det kommer till odling av det ätbara. Under en timme på plats i Åkes trädgård söder om Malmö, får Slottsträdgårdens vänners medlemmar se Åkes odlingar och ta del av hans gedigna odlarkunskaper. Just denna dag, ligger fokus på tomater. Vi får information om odling, skötsel, hälsoeffekter och historia. Det kommer att finnas tomatplantor och lite annat till salu.

  • När: Sön 1 juni, kl 14-16
  • Var: Samling hos Åke Truedsson, Möllegården, Forshällavägen 66 i Håslöv, söder om Vellinge. Samåk gärna! Med buss 146: Bussen stannar vid motorvägshållplats 600 meter från Åkes trädgård. Från busstopp Håslöv, avfart 6, gå mot Räng 20 m, till höger mot Ängavallen 150 m. Till vänster Forshällavägen 450 m, passera mölla. Gården ligger på vänster sida.
  • Pris: 25 kr inklusive någon form av lätt förtäring. Betalas till Åke på plats. Medlemmar har förtur.

  • Anmälan mm: Anmälningstid 27 april-25 maj. 10-35 pers. Skicka intresseanmälan till anmalan@slottstradgarden.se med namn och telefonnummer.