Back to All Events

Besök till Lene radhusträdgård i Limhamn

BESÖK I LENES RADHUSTRÄDGÅRD I LIMHAMN - Söndagen 24 AUGUSTI

Många är väl vi som är nyfikna på de trädgårdar som döljer sig bakom radhusens fasader. Denna eftermiddag får vi chans att titta in i en av dem - Lenes trädgård i Limhamn. En romantisk härlig trädgård, med intressanta växter och med en känsla av England. Som styrelsemedlem i Föreningen Slottsträdgårdens vänner, är Lene välbekant för många i föreningen. Vi hoppas att fler liksom Lene skulle vilja visa sin trädgård för oss andra medlemmar!

  • När: Sön 24 augusti, kl 14-15 & 15-16
  • Var: Adress meddelas vid anmälan
  • Pris: Gratis, endast medlemmar
  • Anmälan mm: Anmälningstid 13 juli-17 augusti. Två visningar, max 10 personer per visning. Skicka intresseanmälan tillanmalan@slottstradgarden.se med namn och telefonnummer. Det bjuds på fik.
  •