Back to All Events

KIWIODLARKURS MED & HOS ÅKE TRUEDSSON

Det är tråkigt att vi inte utnyttjar möjligheten att odla mycket god, fantastisk kiwifrukt på friland, anser Åke. Det går att förbeställa plantor av Åkes egna utgivna sorter ’Anna’, ’Paula’ och ’Oskar’ (Actinidia kolomikta) och ’Tina’ o ’Tage’ (Actinidia arguta). Naturligtvis blir det provsmakning. Vill du köpa plantor? Kom då ihåg att förbeställa i samband med anmälan!

När: Lördag 1 oktober, kl. 10.00-12.00. Fler kurser vid behov; kl. 13.00 och kl. 16.00.

Plats: Hos Åke Truedsson, Möllegården, Forshällavägen 66 i Håslöv, söder om Vellinge.

Se väg-/bussbeskrivning nedan.

Pris: 30 kr inklusive provsmakning. Betalas på plats till Åke.

Anmälan mm: Anmälan till kurserna sker på telefon 040-468480 från 1 mars, kvällstid kl. 19-21, då du även beställer plantor.

Åkes hemsida: www.tomatklubben.se

Väg-/bussbeskrivning till Åke Truedsson

Med bil: Åke bor i Södra Håslöv söder om Vellinge. Avtagsväg nr 6 från E6 vid Håslöv. Till höger mot Räng, efter 20 m till höger mot Ängavallen efter ca 120 m till vänster på Forshällavägen, grusväg 450 m. Ni passerar en gammal vinglös väderkvarn. Gården ligger på vänster sida.

Med buss 146: Bussen stannar vid motorvägshållplats 600 meter från Åkes trädgård. Från busstopp Håslöv, avfart 6, gå mot Räng 20 m, till höger mot Ängavallen 150 m. Till vänster Forshällavägen 450 m, passera mölla. Gården ligger på vänster sida.