Back to All Events

VÅRHELG MED GUIDNING I PETER LINDERS TRÄDGÅRD, HÖRBY


Namnet Peter Linder klingar bekant hos vissa Slottsträdgårdsvänner, speciellt efter att han anlade sin tematrädgård ”Turboträdgården” i Slottsträdgården 2015. Peter bor med sin familj strax utanför Hörby. Där har han byggt upp en trädgård, ett arboretum och driver en plantskola med ovanliga växter. Odlingen är ekologisk och hantverksmässig. Under en vårhelg fylls trädgården där av goda smaker och dofter från Trädgårdskaféet, likväl som av lokala aktörer inom mat och hantverk. Trädgården och aktiviteterna passar fint för vuxen som barn och Slottsträdgårdens vänner välkomnas! Se program på lindersplantskola.se.

 

När: Lördag-söndag 21-22 maj, kl. 10.00-16.00. Guidningar kl. 12.00 och 15.00.

Plats: Köinge 6902, 242 92 Hörby.

Pris: Fritt inträde.

Anmälan mm: Lördag 21 maj: För dig som gärna vill besöka Peters trädgård, men inte har bil, samt dig som har bil och kan tänka dig att ta med fler medlemmar i bilen, vill vi gärna att du anmäler dig senast den 10/5, så att vi kan organisera samkörningar och ge fler en möjlighet att se trädgården. Skicka intresseanmälan till anmalan@slottstradgarden.se med namn och telefonnummer.

För övrigt är ingen anmälan nödvändig.

Earlier Event: May 7
TOMATKURS MED & HOS ÅKE TRUEDSSON
Later Event: May 27
MALMÖ GARDEN SHOW