Back to All Events

SPARRISODLINGSKURS MED & HOS ÅKE TRUEDSSON

”2015 åra sparriskurs gav mersmak och vi bättrar på denna för 2016 och ska då ha fler förbeställda plantor till försäljning av bästa sorten. Nu tog de som fanns slut alltför tidigt. Jag noterade för den kommersiellt odlade sparris jag sålde på kursen att det är mycket stor skillnad inte bara i avkastning utan också i smak och konsistens på det som odlas hos oss. Kom och lär dig odla rätt.” hälsar Åke. Kom ihåg att beställa plantor då du anmäler dig!

När: Lördag 28 maj, kl. 10.00-12.00. Fler kurser vid behov, kl. 13.00 och kl. 16.00

Plats: Hos Åke Truedsson, Möllegården, Forshällavägen 66 i Håslöv, söder om Vellinge.

Se väg-/bussbeskrivning nedan.

Pris: 30 kr, inklusive dokumentation. Betalas på plats till Åke.

Anmälan mm: Anmälan till kurserna sker på telefon 040-468480 från 1 mars, kvällstid kl 19-21, då du även beställer plantor.

Åkes hemsida: www.tomatklubben.se

Väg-/bussbeskrivning till Åke Truedsson

Med bil: Åke bor i Södra Håslöv söder om Vellinge. Avtagsväg nr 6 från E6 vid Håslöv. Till höger mot Räng, efter 20 m till höger mot Ängavallen efter ca 120 m till vänster på Forshällavägen, grusväg 450 m. Ni passerar en gammal vinglös väderkvarn. Gården ligger på vänster sida.

Med buss 146: Bussen stannar vid motorvägshållplats 600 meter från Åkes trädgård. Från busstopp Håslöv, avfart 6, gå mot Räng 20 m, till höger mot Ängavallen 150 m. Till vänster Forshällavägen 450 m, passera mölla. Gården ligger på vänster sida

Earlier Event: May 27
MALMÖ GARDEN SHOW