Back to All Events

JOHN TAYLOR OCH PETER LINDER GUIDAR I SLOTTSTRÄDGÅRDEN

Trädgårdsmästare John Taylor tar oss med på en tur genom Slottsträdgården denna sena sensommardag. John känner Slottsträdgården utan och innan och kan få oss andra att upptäcka så mycket mer än bara det först självklara. Efter Johns guidning, tar Peter Linder vid. Peter Linder anlade tematrädgården Turboträdgården som invigdes vid Malmö Garden Show 2015. Den bygger på storbladiga och snabbvuxna växter. Många är träd och står tätt planterade, men kommer regelbundet att markhamlas för att ge extra stora blad och årsskott. Odlingssubstratet är välgödslad mylla. Vill du läsa mer om Peter Linder och hans plantskola i Hörby, se lindersplantskola.se.

 

När: Måndag 12 september, kl. 18.00-19.30, ca 40 minuter per guidning.

Plats: Slottsträdgården, samling vid plantskolan.

Pris: Gratis för medlemmar. Övriga 50 kr och i mån av plats.

Anmälan mm: Anmälan senast den 5 september. Max 20 personer. Skicka intresseanmälan till anmalan@slottstradgarden.se med namn och telefonnummer.