Back to All Events

ITALIENKVÄLL

I samarbete med Slottsträdgårdens förre trädgårdsmästare John Taylor infördes ett resestipendium till en framstående praktikant som arbetat i Slottsträdgården under föregående år. Den första att ta emot detta var Sandra Ehrsköld som efter en treårig utbildning på Trädgårdsingenjörsprogrammet med inriktning design på SLU Alnarp valde att göra sin praktik i Slottsträdgården sommaren 2016.

Sandra valde att resa till Italien för att uppleva några av de historiska trädgårdar hon läst om under sin utbildning. Torsdagen den 19 oktober bjuder vi in till en kväll i Italiens tecken då hon redogör för sin resa medan vi bjuder på Italieninspirerade tilltugg.

OBS! Endast för medlemmar!

När: Torsdag den 19 oktober, kl 18
Plats: Arbetsboden i Slottsträdgården.
Pris: Gratis för medlemmar. Max 15 personer. Tilltugg ingår.
Anmälan: Anmälan senast 13 oktober. Anmälan skickas till anmalan@slottstradgarden.se med namn och telefonnummer.