Back to All Events

ASTRID LINDGRENS NÄS OCH TRÄDGÅRDARNA

Karin Eliasson, konstnärlig ledare för Trädgårdarna på Astrid Lindgrens Näs i Vimmerby, besöker Slottsträdgårdens Vänförening för att berätta om sitt arbete med att bygga upp trädgårdarna och om sin tid i Andalusien.

Karin har bred erfarenhet av grönsaksodling och har tidigare bland annat arbetat på Rosendals Trädgård i Stockholm. Hon har på senare år blivit känd för en bred publik genom sina böcker ”Känsla för Jord”, ”Grönt! – odla egna grönsaker”, ”Smakfullt!” och i mars kommer Karins senaste bok "Trädgårdarna på Astrid Lindgrens Näs” ut. Vidare skriver Karin krönikor i Trädgårdsliv, håller föredrag och kurser, och 2007 medverkade hon som en av trädgårdspersonligheterna i Gunnel Carlsons Gröna på TV.

För mer information se www.astridlindgrensnas.se/sv/tradgardarna-pa-astrid-lindgrens-nas

  • När: Tisdag 25 april, kl. 18.00
  • Plats: Kockum Fritid, V. Varvsgatan 8, 2:a våningen, Bion, Malmö. Stadsbuss 2 och 3 stannar utanför och parkering finns i anslutning till lokalen.
  • Pris: 50 kr.
  • Anmälan mm: Anmälan och betalning senast den 18 april. Max 65 personer. Skicka intresseanmälan till anmalan@slottstradgarden.se med namn och telefonnummer. Anmälan är bindande.
Earlier Event: April 11
ÖRTER FÖR SINNESRO (Fullbokad)
Later Event: May 6
VÅRFEST