Back to All Events

VÄNFÖRENINGEN BJUDER PÅ HÄLSOKURS MED & HOS ÅKE TRUEDSSON

Åke hälsar: ”Ni är alla hjärtligt välkomna på en ’hälsokurs med ekologisk grönsaksodling’ hos mig den 11/6 2016. Kursen omfattar vad är nyttig mat och vad är farlig mat, hur kan vi påverka vårt liv, dessutom odlingsgrunder för ekologisk odling, djupsängar, jord, gödsling mm och vi tittar på mina odlingar och jag berättar hur jag lyckas med odling och lång skördesäsong. Något hälsosamt bjuds det på.”

  • När: Söndag 11 juni, kl. 10.00-12.00. Kursen tar ca 2 timmar.
  • Plats: Hos Åke Truedsson, Möllegården, Forshällavägen 66 i Håslöv, söder om Vellinge.
  • Se väg-/bussbeskrivning nedan.
  • Pris: Gratis, endast medlemmar. Vi bjuds på fika på plats hos Åke.
  • Anmälan mm: Anmälan senast den 31 maj. Max 35 personer. Skicka intresseanmälan till anmalan@slottstradgarden.se med namn och telefonnummer. Anmälan är bindande.

Väg-/bussbeskrivning till Åke Truedsson

Med bil: Åke bor i Södra Håslöv söder om Vellinge. Avtagsväg nr 6 från E6 vid Håslöv. Till höger mot Räng, efter 20 m till höger mot Ängavallen efter ca 120 m till vänster på Forshällavägen, grusväg 450 m. Ni passerar en gammal vinglös väderkvarn. Gården ligger på vänster sida.

Med buss 146: Bussen stannar vid motorvägshållplats 600 meter från Åkes trädgård. Från busstopp Håslöv, avfart 6, gå mot Räng 20 m, till höger mot Ängavallen 150 m. Till vänster Forshällavägen 450 m, passera mölla. Gården ligger på vänster sida.

 

Earlier Event: June 2
MALMÖ GARDEN SHOW
Later Event: June 22
UTFLYKTSTIPS - CPH GARDEN