Back to All Events

Bland blommor och bin

  • Slottsträdgårdens Vänföredning Slottsträdgården Malmö (map)

Vandring i Slottsträdgården med Göran Holmström Blomsterprakten i Slottsträdgården lockar inte bara oss människor, även humlor och vilda bin älskar blommor och idag är det dem vi ska titta på. Göran Holmström som skrivit en bok om Sveriges humlor tar oss runt på en vandring där vi lär känna de olika arterna och bland annat får veta vilka blommor som lockar vilka humlor och vilka bin. Den berömda vallhumlan, örtagårdsbiet som flyger som en kolibri, citronbina som doftar citron och många fler lär vi få se. Välkomna till en spännande vandring!

Pris: 50:- för vuxna, gratis för barn (i vuxens sällskap). Max 30 personer.

Anmälan: Senast den 8 juli till anmalan@slottstradgarden.se Ange “Bland blommor och bin”, ditt namn och telefonnummer. Efter bekräftelse om plats betalas avgiften in till PG 80 92 88 - 4 inom fem dagar.

Later Event: October 9
Odla där du är